VALET PARKING

De maatwerkoplossing voor elk parkeerprobleem en een visitekaartje voor uw gasten
Vrijblijvende offerte

Landelijke dekking

Ruim 20 jaar ervaring

Getrainde chauffeurs

Incl. Gratis verzekering

De auto van uw gast wordt geparkeerd

Valet Parking is een service waarbij Chauffeursdiensten Nederland getrainde en representatieve chauffeurs inzet om uw gasten te verwelkomen en de auto’s zo zorgvuldig mogelijk te parkeren op de juiste locatie. Met Chauffeursdiensten Nederland haalt u een professionele organisatie in huis met jarenlange ervaring in de wereld van de mobiliteitsoplossingen. Onze medewerkers beschikken over het juiste inzicht, de middelen en kennis voor uw gelegenheid. De chauffeurs zijn zo getraind dat zij beschikken over kennis van de benodigde etiquette en zullen die ten alle tijden gebruiken om de gelegenheid zo goed mogelijk te laten verlopen.

Waarom een Valet Parking service?

Bij Valet Parking draait alles om comfort, luxe en de perfecte logistiek rond uw locatie. U kunt erop rekenen dat de auto door professionele chauffeur netjes wordt weg gereden naar de daarvoor bestemde locatie. Parkeren wordt door veel mensen als vervelend ervaren omdat het vaak vertragend, lastig te vinden en erg druk op een onbekende locatie. Door deze zorg bij uzelf en uw gasten weg te nemen, middels een representatieve organisatie in te huren, hoeft u hier niet meer naar om te kijken. Daarnaast geeft het u de mogelijkheid een extra luxe en comfort toe te voegen voor een zeer toegankelijk tarief. 
Valet Parking kan ook wel worden gezien als een mooi visitekaartje.

valet parking

Vraag nu online een offerte aan

Tarieven, gratis verzekering en niveaus

Er worden drie niveaus binnen de Valet Parking service gehanteerd. Hiermee is er voor iedere klant en budget, een oplossing met gepast tarief. De kosten voor deze mobiliteitsoplossing zijn afhankelijk van het aantal benodigde chauffeurs, de duur van het event en de omvang van het terrein. Tijdens het gehele event met bent u volledig en gratis verzekerd voor schade aan auto’s welke is veroorzaakt door een van de chauffeurs.

hand

Budget

Heeft u een logistiek probleem tijdens uw evenement maar weinig ruimte over in uw budgettering? Dan is ons budget pakket mogelijk de juiste oplossing voor u. Onze planners berekenen de minimale benodigdheden aan chauffeurs om een degelijke dienstverlening op uw evenement te kunnen verzorgen zonder dat daar verdere aankleding omheen komt. To the point, uiterst effectief!

Basic

Het basic pakket is zorgvuldig samengesteld. Compleet uitgerust met een chique ontvangstruimte, u kunt rekenen op onze lange ervaring in de branche. Een van de getrainde coördinatoren zal ter plaatse de representative chauffeurs aansturen en zorgen voor een veilige afhandeling van de sleutels van uw gasten. Onze dienst geeft uw evenement een verzorgde en luxe uitstraling!

DSC_6784

Deluxe

Wilt u een overweldigende indruk bij uw gasten achterlaten op het eerste en laatste contactmoment? Kies dan voor de gepersonaliseerde touch van het Deluxe pakket. Denk aan chauffeurs met kennis van uw organisatie en belangrijke gasten, duidelijk herkenbaar met aanpaste kleding van uw organisatie. Maar denk ook aan veraangenaming van de wachttijdsperceptie van uw gasten of aan de professionele beveiliging van de eigendommen van uw klanten. Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Neem direct contact op

Hoe gaan wij te werk?

Chauffeursdiensten Nederland beschikt over de kennis en ervaringen om de benodigde documenten en vergunningen voor u aan te vragen en in orde te brengen. Uw gasten worden door representatieve en herkenbare chauffeurs begeleid bij het uitstappen en worden daarna naar de juiste ingang geleid. Onze chauffeurs parkeren vervolgens de auto veilig op de geschikte parkeerplaats. De sleutel wordt gelabeld en veilig opgeborgen in een kluis waar toezicht staat. De klant kan van te voren aangeven wanneer ze willen vertrekken, zodat de auto voorgereden kan worden. De auto’s zijn met continue toezicht beveiligd.

DSC_6779

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw Valet Parking?

Vraag direct een offerte bij ons aan! Indien u nog vragen heeft denken we graag met u mee. Naast valetparking bieden wij ook verschillende chauffeursdiensten aan wat uw gasten de mogelijkheid geeft om door een studentchauffeur comfortabel naar huis gebracht te worden in eigen auto. Of uw belangrijke gasten te laten vervoeren door onze goed getrainde VIP chauffeur.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken op ons nummer +31 (0) 88 242 8336.

Meest gekozen diensten

Prive chauffeur

Privechauffeurs op afroep beschikbaar door heel NL.

Directiechauffeur

Gediplomeerde chauffeurs in bezit van CCV-D1 certificaat.

Studentchauffeur

Getrainde chauffeurs met een OV-studentenkaart.

Auto met chauffeur

Ideaal voor uw gasten en zeer geschikt als directievervoer.

Autotransport

Veilig uw auto van A naar B transporteren door heel NL.