KENNISMAKINGSACTIE NIEUWE KLANTEN

Nieuwe klanten kunnen al gebruik maken van de diensten van een studentchauffeur voor het introductietarief van €13,50 (excl.BTW) per uur, inclusief gratis verzekering. Uitgezonderd BOB ritten.
Onze planners begeleiden u graag met de meeste kostenbesparende en efficiënte oplossingen zodat u binnenkort gebruik kunt maken van uw eigen privéchauffeur. 

Wij hanteren één transparant, scherp tarief, zonder contractuele verplichtingen.

  • Nieuwe klanten betalen ter kennismaking voor de eerste rit: €13,50 (excl. BTW) per uur, incl. verzekering,
  • Het introductietarief is niet van toepassing op BOB ritten,
  • Het standaard uurtarief is €20,50 (excl. BTW), voor zowel de rijtijd als de wachttijd,
  • Per opdracht worden minimaal 3 uren berekend,
  • Doordeweeks met eindtijd na 22:00 uur, minimaal 4 uur berekend,
  • In het weekend wordt tevens minimaal 4 uur berekend,
  • Alle prijzen zijn inclusief verzekering.

* Het introductietarief is niet van toepassing op BOB – / thuisbreng ritten.

Wij berekenen geen overige kosten.

  • Behalve na een rij- en wachttijd van meer dan 8 uren een maaltijdvergoeding van € 12,00
  • Geen nacht- of weekendtoeslagen,
  • Geen reserveringskosten.

 Tarieven

Type chauffeur Tarief
Student-/Privéchauffeur € 20,50
Directiechauffeur € 30,50
Valet Parking € 20,50

Al onze onze tarieven zijn inclusief onze gratis landelijk dekking. U kunt te allen tijde uw rit gegevens bekijken via de portal. Alle genoemde bedragen betreffen onze privé chauffeurdiensten en zijn exclusief B.T.W. (hoog tarief). Doordat valetparking, parkeerbegeleiding, luchthavenvervoer en evenementenvervoer vaak op maat worden geleverd, worden de tarieven in overleg bepaald. Uw kunt een offerte aanvragen of contact opnemen met ons klantenservice.

Prijsberekening

Wij brengen de gereden uren die de chauffeur heeft gereden, c.q. de wachttijd ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt, waar wij naar boven afronden op één vierde van een uur. De reistijd van de chauffeur wordt niet in rekening gebracht indien de chauffeur het startadres binnen 30 minuten heeft kunnen bereiken.

Uren

Als uw startadres afwijkt van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht.  Per rit wordt er een minimum van 3 uur in rekening gebracht. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht. Dit gaat in als de rit vanaf 22:00 uur s ’avonds en wij vragen geen extra toeslagen voor die ritten. De chauffeurs hebben recht op een maaltijd als zij minimaal 8 uur hebben gereden. Het bedrag waar zij recht op hebben is €12,-.

Reiskosten

Doordat wij voornamelijk met studentchauffeurs werken, beschikken zij over een OV-week kaart. Hierdoor zullen in het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht. Bij weekend-ritten daarin tegen zal dit wel vaker voorkomen. Bij ritten waarbij een chauffeur genoodzaakt is om met zijn eigen auto te komen, zal er een vergoeding zijn van €0,33 per km worden door berekend. Dit komt voornamelijk voor bij zeer vroege of late ritten.

 Chauffeursdiensten Nederland. Stap in en tel uit uw winst.