Onze diensten

Maak nu voordelig kennis met de diensten van Chauffeursdientsen Nederland
Vrijblijvende offerte

Meest gebruikte diensten

Studentchauffeur in uw auto

Studentchauffeur

Heeft u meerdere afspraken op een dag of heeft u sociale gelegenheden, zoals een receptie of een diner?  Met onze studentchauffeurdiensten kunt u, uw kostbare tijd efficiënt gebruiken om te doorwerken, zonder dat u zich druk hoeft te maken over files of het parkeren van het voertuig. Probeer het nu voor slechts €13,50,- per uur.

auto met chauffeur

Auto met chauffeur

Chauffeursdiensten Nederland biedt u de mogelijkheid in één van onze eigen auto´s met chauffeur te reizen. We hebben een groot assortiment aan auto’s in ons wagenpark. Chauffeursdiensten Nederland voorziet in deze behoefte door niet alleen de chauffeur te regelen, maar ook de luxe auto.

valet parking

Valet Parking

Valet Parking is de snelste manier om uw auto te parkeren. Onze getrainde chauffeur zijn een visitekaartje voor uw event en beschikken over de juiste etiquette. Zij begeleiden uw gasten naar het evenement en rijden de auto’s naar de parkeerplaats. 

Overige diensten
airportservice

Luchthaven vervoer

Met het openbaar vervoer loopt u kans op vertraging of zelfs uitvallende treinen. En wanneer u zelf met de auto gaat, betaalt u vaak veel parkeergeld. Een chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland haalt u thuis op en brengt u naar de gewenste luchthaven. Chauffeursdiensten Nederland biedt de perfecte oplossing voor luchthavenvervoer!

directiechauffeur

Directiechauffeur

In plaats van een privéchauffeur kunt u zich ook laten rijden door een directiechauffeur. Aan deze chauffeur worden dezelfde hoge eisen gesteld,  alleen heeft deze chauffeur een erkend chauffeursdiploma. Al onze directiechauffeurs zijn representatief gekleed  en zijn klantvriendelijk. Een directiechauffeur is een getrainde dienstverlener die op ontspannen en veilige wijze u vervoert naar uw bestemming.