Studentchauffeur

Student chauffeur inhuren? Maak nu kennis voor maar €13,50 per uur, inclusief gratis verzekering

Let op: Dit tarief is niet van toepassing op BOB- en avondritten

Getrainde chauffeurs

Kosteloos annuleren
Gratis verzekering
Laagste tarief in NL

Studentenchauffeurs in uw eigen auto

Hoe werkt de inzet van een studentchauffeur en wanneer zet u deze studentchauffeurs in? Zowel zakelijk als privé gezien is het inhuren van een chauffeur een prettige en voordelige oplossing. Met de inzet van een student chauffeur is het onder andere mogelijk uw werk voor te bereiden en af te ronden terwijl u onderweg bent naar uw volgende afspraak. Voor particulieren kan een chauffeur de perfecte oplossing zijn wanneer u ‘s avonds een afspraak heeft en graag een extra drankje drinkt. Zij brengen u veilig thuis in uw eigen auto, en het is veel voordeliger dan een taxi. Bij Chauffeursdiensten Nederland maakt u eenvoudig en voor een zeer laag tarief kennis met onze studentenchauffeurs. Wij beschikken over een landelijk netwerk en hebben studentchauffeurs door heel het land.

De voordelen van een student chauffeur

 • Maak van uw reistijd werktijd met een studentenchauffeur. Gebruik uw kostbare tijd efficiënt en werk ongestoord door.
 • De inzet van een chauffeur is tijdbesparend, comfortabel en voordelig.
 • Altijd getrainde chauffeurs met ervaring in het rijden in nieuwe auto’s.
 • Indien u graag een extra drankje nuttigt brengt de chauffeur u veilig en voordelig naar huis in uw eigen auto.
 • Studentchauffeurs beschikken over kennis van het wegennet, zo komt u ontspannen en op tijd bij uw afspraak aan.
 • Een studentchauffeur is inzetbaar voor retour – en enkele ritten. De chauffeur kan stand-by blijven op locatie of tussendoor naar huis gaan.
 • De chauffeurs zijn in de tussentijd inzetbaar om u ergens anders mee te helpen.
Studentchauffeur in auto

Vraag nu online een offerte aan

Wat zijn de tarieven voor een studentchauffeur?

Een chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland is de eerste keer, uitsluitend voor nieuwe klanten, in te huren tegen het introductietarief van €13,50 (excl. BTW) per uur. Let op: het introductietarief is niet van toepassing op BOB- of avondritten. 
De volgende keer dat u gebruik maakt van de diensten zal het tarief €25,95 per uur (excl. BTW) zijn. Graag verwijzen we u door naar de pagina tarieven voor meer informatie. Bij Chauffeursdiensten Nederland krijgt u standaard een gratis verzekering.

Als u samenwerkt met Chauffeursdiensten Nederland krijgt u toegang tot een eigen account in onze online portal waar u een overzicht vindt van uw aanvragen. Nieuwe ritten kunt u zelf invoeren in het systeem maar natuurlijk ook telefonisch of per mail aanvragen. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met kantoor. Chauffeursdiensten Nederland is 24/7 bereikbaar op +31 (0) 88 242 8336 we staan u graag te woord.

Reiskosten
Alle studentchauffeurs studeren aan Hogescholen en Universiteiten, daardoor beschikken de chauffeurs over een OV-reisproduct. Dit zorgt er bijna altijd voor dat er geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen gezien de meeste studentchauffeurs een weekabonnement bezitten.

Welke eisen worden aan de studentchauffeurs gesteld?

 • De studentchauffeur moet minimaal 19 jaar oud zijn, en is minimaal 1 jaar in het bezit van het B-rijbewijs
 • Ruim geslaagd voor de rijtest. (Drive Smart)
 • Beheersing van de juiste omgangsvormen en etiquette
 • Een uitstekende kennis van het wegennet
 • Representatief gekleed in kostuum of ‘smart casual’
 • Student chauffeurs hebben uiteraard geen problemen met onregelmatige werktijden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Studeren aan een hogeschool of universitaire instelling.
Student chauffeur met klant

Hoe selecteert Chauffeursdiensten Nederland een studentchauffeur?

Chauffeursdiensten Nederland werkt grotendeels met studentchauffeurs. Een studentchauffeur wordt geselecteerd op basis van  rijvaardigheid, wegenkennis en verzorging. De studentchauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Hiervoor is het “drive smart” principe ontwikkeld. Daarnaast hebben alle student chauffeurs kennis van het wegennet, hierdoor kiezen zij altijd de snelste route naar uw bestemming. Chauffeursdiensten Nederland instrueert hoe de chauffeurs zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn. Een opgeleide studentchauffeur weet hoe hij moet handelen in elke situatie. 

Neem direct contact op

Wat voor een soort ritten rijden de student chauffeurs?

De studentchauffeurs en directiechauffeurs rijden verschillende soorten cliënten, voornamelijk uit de zakenwereld en voor overheidsinstellingen. Maar natuurlijk kunt u een studentchauffeur ook als privéchauffeur inzetten, denk aan luchthaven vervoer of aan een BOB-chauffeur. Met een studentchauffeur van Chauffeursdiensten Nederland hoeft u zich geen zorgen meer te maken over enorme parkeerkosten of een extra glaasje wijn. Een student chauffeur is ook inzetbaar als blessurechauffeur, hiermee kunt u wanneer u niet in staat bent om zelf te rijden wel altijd mobiel blijven en naar de gewenste bestemming worden gereden.

Man achter stuur

Meest gekozen diensten

Prive chauffeur

Privechauffeurs op afroep beschikbaar door heel NL.

Directiechauffeur

Gediplomeerde chauffeurs in bezit van CCV-D1 certificaat.

Studentchauffeur

Getrainde chauffeurs met een OV-studentenkaart.

Auto met chauffeur

Ideaal voor uw gasten en zeer geschikt als directievervoer.

Autotransport

Veilig uw auto van A naar B transporteren door heel NL.