Studentchauffeur

Student chauffeur inhuren? Maak nu kennis voor maar €13,50 per uur, inclusief gratis verzekering
Reserveer onlineGratis offerte

Studentenchauffeurs in uw eigen auto

Hoe werkt de inzet van een studentchauffeur en wanneer zet u deze studentchauffeurs in? Zowel zakelijk als privé gezien is het inhuren van een chauffeur een zeer prettige en voordelige oplossing. Met de inzet van een student chauffeur is het onder andere mogelijk uw werk voor te bereiden en af te ronden terwijl u onderweg bent naar uw volgende afspraak. Voor particulieren kan een chauffeur de perfecte oplossing zijn wanneer u ‘s avonds een afspraak heeft en graag een borreltje extra drinkt. Zij brengen u veilig thuis in uw eigen auto, en het is ook nog eens veel voordeliger dan een taxi.
Bij Chauffeursdiensten Nederland maakt u eenvoudig en voor een zeer laag tarief kennis met een van onze studentenchauffeurs.

Hoe selecteert Chauffeursdiensten Nederland een studentchauffeur?

Chauffeursdiensten Nederland werkt grotendeels met studentchauffeurs. Een studentchauffeur wordt geselecteerd op basis van  rijvaardigheid, wegenkennis en verzorging. De studentchauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Hiervoor is door Chauffeursdiensten Nederland het “drive smart” principe ontwikkeld. Daarnaast hebben alle student chauffeurs kennis van het wegennet, hierdoor kiezen zij altijd de snelste route naar uw bestemming. Chauffeursdiensten Nederland instrueert hoe de chauffeurs zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn. Een opgeleide studentchauffeur weet hoe hij moet handelen in elke situatie.

Wat voor een soort ritten rijden de student chauffeurs?

Onze studentchauffeurs en directiechauffeurs rijden verschillende soorten cliënten, voornamelijk uit de zakenwereld, overheidsinstellingen en particulieren. Maar natuurlijk kunt u een studentchauffeur ook als privéchauffeur inzetten, denk aan luchthaven vervoer of aan een BOB-chauffeur. Met een studentchauffeur van Chauffeursdiensten Nederland hoeft u zich geen zorgen meer te maken over enorme parkeerkosten of een extra glaasje wijn. Een student chauffeur is ook inzetbaar als blessurechauffeur, hiermee kunt u wanneer u niet in staat bent om zelf te rijden wel altijd mobiel blijven en naar de desgewenste bestemming worden gereden.

Lees meer over onze andere diensten

Waarom een studentenchauffeur?

 • Wanneer u zich laat rijden door een studentenchauffeur, kunt u ongestoord doorwerken. U gebruikt hiermee uw kostbare tijd efficiënt,
 • Wanneer u graag een extra drankje nuttigt brengt een chauffeur u veilig en voordelig naar huis,
 • Het inhuren van een chauffeur is in veel gevallen erg voordelig,
 • Onze studentchauffeurs beschikken over kennis van het wegennet, hierdoor komt u ontspannen en op tijd aan bij uw afspraak,
 • Een studentchauffeur is inzetbaar voor retour – en enkele ritten. De chauffeur kan stand-by blijven op locatie of tussendoor naar huis gaan. Wellicht kan de chauffeur u in de tussentijd ergens anders mee helpen?

Al onze studentchauffeurs studeren aan Hogescholen en Universiteiten, daardoor beschikken de chauffeurs over een OV-reisproduct. Dit zorgt er over het algemeen voor dat er geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, de meeste studentchauffeurs over een weekabonnement beschikken. 

Voordelen student chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland

Chauffeursdiensten Nederland beschikt over een landelijk dekkend netwerk van chauffeurs. Onze chauffeurs zijn flexibel en reizen vrijwel kosteloos naar elke begaanbare locatie in Nederland. Student chauffeurs kunnen eigen tijd indelen en zijn daardoor op korte termijn inzetbaar. 

De studentchauffeurs voldoen aan onderstaande eisen;

 • De studentchauffeur moet minimaal 19 jaar oud zijn en heeft minimaal 1 jaar het rijbewijs
 • Wij vragen van de chauffeurs een uitstekende kennis van het wegennet
 • Representatief gekleed in kostuum
 • Chauffeurs hebben uiteraard geen problemen met onregelmatige werktijden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Studeren aan een hogeschool of universitaire instelling
 • Beheersing van de juiste omgangsvormen en etiquette

Wat kost een studentchauffeur?

Een chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland is de eerste keer, uitsluitend voor nieuwe klanten, in te huren tegen het introductietarief van €13,50 (excl. BTW) per uur. Wanneer u een volgende keer gebruik maakt van de diensten zal het €20,50 per uur (excl. BTW) kosten. Bij Chauffeursdiensten Nederland bent u standaard verzekerd tegen cascoschade. Voor avond- en weekendritten hanteren wij een minimum van 4 uur per rit.

Als u samenwerkt met Chauffeursdiensten Nederland, krijgt u direct toegang tot een eigen account in onze online portal waar u een overzicht heeft van uw aanvragen. Ritten kunt u zelf invoeren in het systeem maar natuurlijk ook telefonisch of via de mail aanvragen. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met kantoor. Chauffeursdiensten Nederland is 24/7 bereikbaar op +31 (0) 88 242 8336 en staan u graag te woord.

Chauffeursdiensten Nederland. Professioneel maatwerk, perfecte service.