Auto met chauffeur huren

Snel en voordelig een (luxe) auto met chauffeur door heel Nederland
Vrijblijvende offerte

Kies uit diverse auto's

Gecertificeerde chauffeurs

Perfect directievervoer

Ook voor grotere groepen

Gecertificeerde chauffeur met auto, zeer geschikt voor directievervoer

Een auto met chauffeur huren is ideaal als u tijdelijk niet over een eigen auto beschikt of als u op zoek bent naar geschikt directievervoer. Chauffeursdiensten Nederland biedt een goede, voordelige oplossing door in één van onze auto’s met directiechauffeur te reizen. Er zijn verschillende situaties waarin het ideaal is om een auto met prive chauffeur tot uw beschikking te hebben. Chauffeursdiensten Nederland voorziet niet alleen in uw behoefte door slechts een chauffeur te leveren, maar ook door een luxe of nette auto naar keuze aan te bieden.

Chauffeursdiensten Nederland levert met grote regelmaat ritten door Nederland, België en Duitsland. Ook bij grotere evenementen bieden onze chauffeurs de perfecte oplossing voor u. Naast de gecertificeerde chauffeurs, werken wij tevens met getrainde studentchauffeurs. Alle chauffeurs kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week inzetten en op elk gewenst tijdstip aanvragen.

Mede doordat onze chauffeurs intern zijn getraind en in het bezit zijn van diverse certificaten weten zij hoe ze zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn. Dit maakt het mogelijk om maatwerk te garanderen voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Een goed opgeleide chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland weet hoe hij moet handelen in elke situatie.

U kunt gebruik maken van een luxe auto met chauffeur vanaf €60,50 excl. btw per uur. U ontvangt van ons altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u weten wat een auto met chauffeur voor u zou kosten? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerteformulier in. 

Wat zijn de voordelen van een chauffeur met auto?

  • Altijd een nette auto, ook geschikt voor directievervoer,
  • Gegarandeerd een representatieve en gecertificeerde chauffeur,
  • Perfect vervoer om uw gasten op te laten halen en weg te brengen,
  • Ook beschikbaar voor grotere groepen,
  • Wagenpark bestaat grotendeels uit nette Mercedes auto’s,
  • Chauffeurs hebben een uitstekende kennis van het wegennet,
  • Getraind om ook in noodsituaties snel te kunnen handelen.
Auto met chauffeur

Vraag nu online een offerte aan

Uit welke auto’s kunt u kiezen?

Als u bij  Chauffeursdiensten Nederland een privéchauffeur reserveert kunt u ervoor kiezen of een chauffeur met of zonder auto wilt. In het geval dat u een chauffeur inhuurt zonder auto wordt u vervoerd in uw eigen auto. Als u een chauffeur met auto wilt aanvragen, heeft u een uitgebreide keuze uit ons wagenpark. Veelal zal de keuze bestaan uit een Mercedes; E-klasse, S-klasse of Viano (VIP), dit zijn de auto’s die uw reis zo comfortabel mogelijk maken.

Chauffeur met auto

Veiligheid

Het is tevens mogelijk een auto met chauffeur te reserveren voor gezondheids- of veiligheidsredenen. Onze privéchauffeur begeleidt u bij het in-en uitstappen indien u slecht ter been bent of begeleidt wenst te worden. De chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en op de juiste locatie arriveert. Tijdens uw afwezigheid kunt u de chauffeur inzetten voor kleine klusjes zoals uw auto wassen of een klein boodschapje doen.

Contact

Als u of uw organisatie samenwerkt met Chauffeursdiensten Nederland, krijgt u direct toegang tot een eigen account in onze online portal waar u een overzicht heeft van uw aanvragen. Ritten kunt u zelf invoeren in het systeem maar natuurlijk ook telefonisch of via de mail aanvragen. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met kantoor. Chauffeursdiensten Nederland is 24/7 bereikbaar op:
 +31 (0) 88 242 8336 en staan u graag te woord.

Chauffeursdiensten Nederland. Professioneel maatwerk, perfecte service.

Neem direct contact met ons op

Meest gekozen diensten

Prive chauffeur

Privechauffeurs op afroep beschikbaar door heel NL.

Directiechauffeur

Gediplomeerde chauffeurs in bezit van CCV-D1 certificaat.

Studentchauffeur

Getrainde chauffeurs met een OV-studentenkaart.

Auto met chauffeur

Ideaal voor uw gasten en zeer geschikt als directievervoer.

Autotransport

Veilig uw auto van A naar B transporteren door heel NL.