Auto met chauffeur

Huur nu snel en voordelig een auto met chauffeur
Reserveer onlineGratis offerte

 

Chauffeur met auto huren? 

Een auto met chauffeur is ideaal als u tijdelijk niet over uw eigen auto beschikt. Chauffeursdiensten Nederland biedt een goede, voordelige oplossing door in één van onze auto’s met directiechauffeur te reizen. Er zijn verschillende situatie’s die waarin het is ideaal is om een auto met privéchauffeur tot beschikking te hebben. Chauffeursdiensten Nederland voorziet uw behoeften niet alleen om voor u een chauffeur te regelen, maar ook door een luxe auto naar keuze aan te bieden.

Chauffeursdiensten Nederland levert met grote regelmaat ritten door heel Nederland, België en Duitsland. Ook bij grotere evenementen bieden onze chauffeurs de perfecte oplossing voor u. Naast de gecertificeerde chauffeurs, werken wij ook met studentchauffeurs. Al onze chauffeurs kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week inzetten en op elk gewenst tijdstip aanvragen.

Wij garanderen u zeer goede kwaliteit en maatwerk, doordat onze chauffeurs intern zijn getraind en in het bezit zijn van certificaten. Hierdoor weten zij hoe zij zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn. Een goed opgeleide chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland weet hoe hij moet handelen in elke situatie.

Wat zijn de voordelen van een chauffeur met auto?

  • Uw kostbare tijd efficiënt gebruiken,
  • Chauffeurs hebben een uitstekende kennis van het wegennet,
  • Gegarandeerd een representatieve en gecertificeerde chauffeur,
  • Getraind om ook in noodsituaties snel te kunnen handelen.

Uit welke auto’s kunt u kiezen?

Als u bij  Chauffeursdiensten Nederland een privéchauffeur reserveert kunt u ervoor kiezen of een chauffeur met of zonder auto wilt. In het geval dat u een chauffeur inhuurt zonder auto wordt u vervoerd in uw eigen auto. Als u een chauffeur met auto wilt aanvragen, heeft u een uitgebreide keuze uit ons wagenpark. Veelal zal de keuze bestaan uit een Mercedes-Benz E-klasse, S-klasse of Viano (VIP), dit zijn de auto’s die uw reis zo comfortabel mogelijk maken.

Veiligheid

U kunt ook een auto met chauffeur reserveren voor gezondheids- of veiligheidsredenen. Onze privéchauffeur begeleidt u bij het in-en uitstappen indien u slecht ter been bent of begeleidt wenst te worden. De chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en op de juiste locatie arriveert. Tijdens uw afwezigheid kunt u de chauffeur inzetten voor kleine klusjes zoals uw auto wassen of een klein boodschapje doen.

Contact

Als u of uw organisatie samenwerkt met Chauffeursdiensten Nederland, krijgt u direct toegang tot een eigen account in onze online portal waar u een overzicht heeft van uw aanvragen. Ritten kunt u zelf invoeren in het systeem maar natuurlijk ook telefonisch of via de mail aanvragen. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met kantoor. Chauffeursdiensten Nederland is 24/7 bereikbaar op +31 (0) 88 242 8336  en staan u graag te woord.

Chauffeursdiensten Nederland. Professioneel maatwerk, perfecte service.