DIRECTIECHAUFFEUR

CCV-D Gecertificeerde chauffeurs staan garant voor veilig, discreet en comfortabel vervoer
Vrijblijvende offerte

Landelijke dekking

Gecertificeerde chauffeurs

Veilig en discreet

Kosteloos annuleren

Directiechauffeur voordelig te reserveren door heel Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een privéchauffeur kunt u zich ook laten rijden door een gecertificeerd directiechauffeur. Aan deze directiechauffeurs worden hogere eisen gesteld dan aan een getrainde studentchauffeur.
Een directiechauffeur beschikt over één of meerdere erkende chauffeursdiploma’s, minimaal een CCV D1 diploma, en zal er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. De chauffeurs hebben onder andere veel trainingsuren gemaakt op de openbare weg en zijn geslaagd voor een praktijk en theorie examen.

Al onze directiechauffeurs zijn representatief gekleed en klantvriendelijk. Een directiechauffeur is een getrainde dienstverlener, die u op ontspannen en veilige wijze naar bestemming zal vervoeren. Het is niet alleen een efficiënte manier van reizen maar ook nog eens zeer gemakkelijk en snel. U wordt op de gewenste locatie opgehaald en op tijd bij uw afspraak afgezet. De chauffeur staat stand-by op locatie tot de afspraak is afgelopen om u te vervoeren naar de volgende bestemming. Tijdens het wachten kan hij op verzoek een boodschap doen, uw auto schoonmaken of eventueel iets anders.

Een directiechauffeur biedt verschillende voordelen

 • Bezitten één of meerdere erkende chauffeurs certificaten, waarvan minimaal een CCV D1 diploma
 • Uitmuntende service en veilig rijden staan centraal voor
  een directiechauffeur
 • Betrouwbaarheid, discretie en veiligheid zijn vanzelfsprekend
 • De chauffeurs hebben uiteraard geen problemen met onregelmatige werktijden en zijn 24/7 inzetbaar
 • Representatief gekleed in kostuum
 • In het bezit van een EHBO-certificaat
 • Perfecte kennis van het wegennet
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Tijdens uw afspraak kan de chauffeur een kleine klus voor u verrichten

Directiechauffeur

Vraag nu online een offerte aan

Over welke certificaten beschikken onze directiechauffeurs?

Directiechauffeurs van Chauffeursdiensten Nederland beschikken allen over sterk ontwikkelde vaardigheden als het gaat om rijvaardigheid, houding en serviceverlening. Dit is mede aantoonbaar met het certificaat chauffeur CCV-D1 en CCV-D2. Deze certificaten zijn niet wettelijk verplicht, maar wel voor onze organisatie om als directie chauffeur werkzaam te kunnen zijn. De chauffeurs moeten minimaal over één van deze diploma’s beschikken. Hierdoor garanderen wij dat u ten allen tijden verzekerd bent van professionele chauffeurs voor uw vervoer.

Naast goede service en veilig rijden is de chauffeur ook getraind om in noodsituaties snel en professioneel te kunnen handelen. Dit kan onder andere belangrijk zijn wanneer u veel behoefte heeft aan veiligheid op het gebied van gezondheid. Al onze directiechauffeurs zijn minimaal in het bezit van een EHBO-certificaat. Mocht u slechter ter been zijn of een andere fysieke beperking hebben, ondersteunt de chauffeur u natuurlijk graag waar nodig.

Contact

Voor een directiechauffeur wordt een uurtarief van €36,30 (excl. BTW) gerekend. Dit tarief is inclusief onze standaard aanvullende verzekering en zonder voertuig. Voor een prijsindicatie op maat vraagt u nu eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie over het inhuren van een directie chauffeur kunt u contact opnemen met ons kantoor. U kunt ons bereiken op het
nummer: +31 (0) 88-242 8336 of mail ons op info@chauffeursdiensten.nl.
 

Chauffeursdiensten Nederland is bijzonder voordelig en u kunt nu tegen een uitzonderlijk laag tarief laten kennismaken met een getrainde studentchauffeur. Lees meer over de tarieven van Chauffeursdiensten Nederland.

Neem direct contact met ons op

Waarom kiezen voor Chauffeursdiensten Nederland?

Wanneer u geintresseerd bent in de diensten van een directie chauffeur, kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met een van de account managers. Op basis van de aanvraag kan er worden gekeken of het wellicht handig is af te spreken of dat u een voorstel per mail wordt toegestuurd. Afhankelijk van al uw wensen en eisen, zal er door Chauffeursdiensten Nederland een geschikte kandidaat worden voorgesteld. 

Meest gekozen diensten

Prive chauffeur

Privechauffeurs op afroep beschikbaar door heel NL.

Directiechauffeur

Gediplomeerde chauffeurs in bezit van CCV-D1 certificaat.

Studentchauffeur

Getrainde chauffeurs met een OV-studentenkaart.

Auto met chauffeur

Ideaal voor uw gasten en zeer geschikt als directievervoer.

Autotransport

Veilig uw auto van A naar B transporteren door heel NL.