Directiechauffeur

Interesse in een gecertificeerde chauffeur? Maak nu kennis met ons voordelige tarief
Reserveer onlineGratis offerte

Directiechauffeur voordelig te reserveren door heel Nederland

In plaats van een privéchauffeur kunt u zich ook laten rijden door een directiechauffeur. Aan deze directiechauffeurs worden hogere eisen gesteld dan aan een studentchauffeur.
Een directiechauffeur beschikt over een of meerdere erkende chauffeursdiploma’s en doet er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Al onze directiechauffeurs zijn representatief gekleed en klantvriendelijk. Een directiechauffeur is een getrainde dienstverlener, die u op ontspannen en veilige wijze naar bestemming zal vervoeren. Het is niet alleen een efficiënte manier van reizen maar ook nog eens zeer gemakkelijk en snel. U wordt op de gewenste locatie opgehaald en op tijd bij uw afspraak afgezet. De chauffeur staat stand-by op locatie tot de afspraak is afgelopen om u te vervoeren naar de volgende bestemming. Tijdens het wachten kan hij op verzoek een boodschap doen, uw auto schoonmaken of eventueel iets anders.

Over welke certificaten beschikken onze directiechauffeurs?

Naast goede service en veilig rijden is een een directie chauffeur ook getraind om in noodsituaties snel en professioneel te kunnen handelen. Dit kan onder andere belangrijk zijn wanneer u veel behoefte heeft aan veiligheid op het gebied van gezondheid. Al onze directiechauffeurs zijn minimaal in het bezit van een EHBO-certificaat. Mocht u slechter ter been zijn of een andere fysieke beperking hebben, ondersteunt de chauffeur u natuurlijk graag waar nodig.
Directiechauffeurs van Chauffeursdiensten Nederland beschikken over sterk ontwikkelde vaardigheden als het gaat om rijvaardigheid, houding en serviceverlening. Dit is mede aantoonbaar met het certificaat directiechauffeur CCV-D1 en CCV-D2. Deze certificaten zijn niet wettelijk verplicht, maar binnen onze organisatie wel om als directie chauffeur werkzaam te willen zijn. De chauffeurs moeten minimaal over 1 diploma beschikken. Hierdoor garanderen wij dat u ten allen tijden verzekerd bent van professionele chauffeurs voor uw vervoer.

Waarom kiezen voor Chauffeursdiensten Nederland?

Wanneer u geintresseerd bent in de diensten van een directie chauffeur, kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met een van de account managers. Op basis van de aanvraag kan er worden gekeken of het wellicht handig is af te spreken of dat u een voorstel per mail wordt toegestuurd. Afhankelijk van al uw wensen en eisen, zal er door Chauffeursdiensten Nederland een geschikte kandidaat worden voorgesteld. 

Een directiechauffeur biedt verschillende voordelen;

  • Bezitten één of meerdere erkende chauffeurs certificaten,
  • Goede service en veilig rijden staan centraal voor een directiechauffeur,
  • In het bezit van EHBO-certificaat,
  • Uitstekende kennis van het wegennet,
  • Representatief gekleed in kostuum,
  • De chauffeurs hebben uiteraard geen probleem met onregelmatige werktijden en staan altijd paraat
  • Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar,
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
  • Tijdens uw afspraak kan de chauffeur een klein klus voor u verrichten, zoals een boodschap doen,
  • Betrouwbaarheid en veiligheid zijn vanzelfsprekend.

Chauffeursdiensten Nederland is bijzonder voordelig en kan u nu tegen een uitzonderlijk laag tarief laten kennismaken met een studentchauffeur.

Contact

Voor een directiechauffeur wordt een uurtarief van €30,50 (excl. BTW) gerekend. Dit tarief is inclusief onze verzekering en zonder voertuig. Voor meer informatie over het inhuren van een directie chauffeur kunt u contact opnemen met ons kantoor. U kunt ons bereiken op het nummer: +31 (0) 88-242 8336 of mail ons op info@mobiliteitsdiensten.nl. lees hier meer over de tarieven.