Luchthaven vervoer

Hoe werkt luchthaven vervoer?

Chauffeursdiensten Nederland verzorgt voor haar klanten vervoer van en naar de luchthaven. De dienst is ontstaan doordat het parkeren op de verschillende vliegvelden erg prijzig is. Een chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar het vliegveld. U wordt afgezet bij de juiste vertrekhal en hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren van de auto. De chauffeur brengt na afloop de auto terug naar uw adres. De chauffeur zal vervolgens wanneer u terug komt weer gereed staan voor de aankomsthal. Een chauffeur hoeft helemaal niet duur te zijn. Hieronder staat een rekenvoorbeeld voor luchthaven vervoer.

Wat zijn de opties bij luchthaven vervoer?

Optie 1

3 weken op vakantie naar de VS. Huisadres is Utrecht en het vliegveld is Schiphol. In deze optie zal er geen gebruik gemaakt worden van een chauffeur.

Parkeerkosten voor 3 weken zijn: € 52,50 voor drie dagen. Elke dag extra € 6,50. Totaal komt dit uit op € 169,50.

Optie 2

3 weken op vakantie naar de VS. Huisadres is Utrecht en het vliegveld is Schiphol. In deze optie wordt er gebruik gemaakt van een chauffeur.

Van Utrecht naar Schiphol en retour: 3 uur. Twee weken later dezelfde rit: 3 uur. De totale kosten zijn € 118,50 (excl. BTW).

In principe is optie 2 niet heel veel goedkoper. Uw comfort en reisgemak is wel dusdanig veel beter. Voor meer informatie over de prijzen klik dan op onze tarieven.

Hoe gaat dit verlopen?

Onze chauffeur haalt u thuis op en zal uw bagage in de auto plaatsen. Hij brengt u daarna naar het gewenste luchthaven waar hij u voor de juiste gate afzet. Hij zal daarna uw auto op de gewenste adres afleveren, zodat u bij aankomst de auto voor de deur heeft staan. U bespaart hiermee veel moeite en onnodige parkeerkosten. De chauffeur kan op verzoek u bij aankomst weer ophalen. Het is ook mogelijk om een auto met chauffeur in te zetten voor het luchthavenvervoer, u wordt dan thuis opgehaald en vervoerd naar de luchthaven en bij aankomst weer naar huis gebracht.

Een chauffeur voor uw luchthavenvervoer?

Wilt u het luchthaven vervoer via Chauffeursdiensten Nederland bestellen? Bel dan naar +31 (0) 88 242 8336 of mail naar info@chauffeursdiensten.nl.