Prive chauffeur

Chauffeur inhuren? Mis het introductietarief van €13,50 p/u inclusief gratis verzekering niet.

Let op: Dit tarief is niet van toepassing op BOB- en avondritten

Getrainde chauffeurs

Kosteloos annuleren

Gratis verzekering

Beste tarief in NL

Prive chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland

Hoe reserveer ik een prive chauffeur en wanneer zet ik deze in? Zowel voor onze zakelijke – als particuliere klanten is het inhuren van een chauffeur een zeer prettige en voordelige oplossing. Met de inzet van een chauffeur is het onder andere mogelijk uw werk voor te bereiden en af te ronden terwijl u onderweg bent naar uw volgende afspraak. Voor particulieren kan een chauffeur de perfecte oplossing zijn wanneer u ‘s avonds een afspraak heeft en graag een borrel drinkt. Zij brengen u veilig thuis in uw eigen auto, het scheelt erg veel tijd en het is veel voordeliger dan een taxi. Bij Chauffeursdiensten Nederland maakt u eenvoudig en voor een zeer laag tarief kennis met een van onze chauffeurs.

Belangrijke voordelen van een chauffeur

 • Gebruik uw kostbare tijd efficiënt, wanneer u zich laat rijden kunt u ongestoord doorwerken.
 • Het inhuren van een chauffeur is in veel gevallen voordelig, tijdbesparend en comfortabel.
 • De chauffeur brengt u veilig en voordelig naar huis wanneer u een extra drankje drinkt.
 • De chauffeurs beschikken over kennis van het wegennet, hierdoor komt u ontspannen en op tijd aan bij uw afspraak.
 • Altijd een getrainde of gecertificeerde chauffeur met veel ervaring in het rijden in nieuwe auto’s.
 • Chauffeurs zijn inzetbaar voor enkele en retourritten. De chauffeur kan stand-by blijven of tussendoor naar huis gaan. Wellicht u in de tussentijd ergens anders mee helpen?
prive chauffeur in pak - Chauffeursdiensten Nederland

Vraag nu online een offerte aan

Wat is het tarief voor een chauffeur?

Een chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland is de eerste keer, uitsluitend voor nieuwe klanten, in te huren tegen het introductietarief van €13,50 (excl. BTW) per uur. De volgende keer maakt u gebruik van een chauffeur voor €25,95 per uur (excl. BTW). Meer informatie staat op de pagina tarieven. Tijdens elke rit krijgt u standaard een gratis verzekering. Als u of uw organisatie samenwerkt met Chauffeursdiensten Nederland, krijgt u direct toegang tot een eigen account in onze online portal waar u een overzicht heeft van uw aanvragen. Ritten kunt u zelf invoeren in het systeem maar natuurlijk ook telefonisch of via de mail aanvragen. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u per e-mail of telefonisch contact opnemen met kantoor. Chauffeursdiensten Nederland is 24/7 bereikbaar op +31 (0) 88 242 8336 onze medewerkers staan u graag te woord.
Privechauffeur met klant in de auto
De studentchauffeurs studeren aan Hogescholen of Universiteiten, daardoor beschikken de chauffeurs over een OV-reisproduct. Dit zorgt er voor dat er geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, met name omdat de meeste studentchauffeurs over een weekabonnement beschikken. 

Hoe worden de chauffeurs geselecteerd?

Chauffeursdiensten Nederland werkt grotendeels met getrainde studentchauffeurs, maar ook met gecertificeerde directiechauffeurs. De studentchauffeurs worden geselecteerd op basis van rijvaardigheid, wegenkennis en verzorging. De studenten worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op rijvaardigheid. Hiervoor heeft Chauffeursdiensten Nederland het “drive smart” principe opgezet. Daarnaast instueert Chauffeursdiensten Nederland hoe de chauffeurs zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn voor onze klanten. Naast studentchauffeurs, hebben wij ook directiechauffeurs in dienst. Deze chauffeurs zijn gediplomeerd en beschikken minimaal over het nationaal erkende CCV-D1 diploma. Een directiechauffeur is zeer professioneel, ervaren en weet hoe te handelen in onverwachte – of noodsituaties. 

service chauffeur - deur voor u open doen

De eisen voor studentchauffeurs 

 

 • Studeren aan een hogeschool of universitaire instelling
 • Beheersing van de juiste omgangsvormen en etiquette
 • Wij vragen van de chauffeurs een uitstekende kennis van het wegennet
 • Representatief gekleed in kostuum
 • Chauffeurs hebben uiteraard geen problemen met onregelmatige werktijden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Neem direct contact op

Voor welke ritten kunt u de chauffeurs inzetten?

Op zoek naar een geschikte chauffeur? Onze chauffeurs rijden diverse soorten ritten voor onze cliënten, voornamelijk uit de zakenwereld en overheidsinstellingen. Maar natuurlijk zijn ze ook privé inzetbaar, denk aan luchthaven vervoer of aan een BOB-chauffeur. Met een studentchauffeur van Chauffeursdiensten Nederland hoeft u zich geen zorgen meer te maken over enorme parkeerkosten of een extra glaasje wijn. Een student chauffeur is ook inzetbaar als blessurechauffeur, hiermee kunt u wanneer u niet in staat bent om zelf te rijden wel altijd mobiel blijven en naar de desgewenste bestemming worden gereden.

Meest gekozen diensten

Prive chauffeur

Privechauffeurs op afroep beschikbaar door heel NL.

Directiechauffeur

Gediplomeerde chauffeurs in bezit van CCV-D1 certificaat.

Studentchauffeur

Getrainde chauffeurs met een OV-studentenkaart.

Auto met chauffeur

Ideaal voor uw gasten en zeer geschikt als directievervoer.

Autotransport

Veilig uw auto van A naar B transporteren door heel NL.