Privechauffeur

Prive chauffeur inhuren? Maak nu kennis voor slechts €13,50 p/u incl. gratis verzekering
Reserveer onlineGratis offerte

Privechauffeurs van Chauffeursdiensten Nederland

Hoe reserveer ik een privechauffeur en wanneer zet ik deze privechauffeurs in? Zowel voor onze zakelijke – als particuliere klanten is het inhuren van een chauffeur een zeer prettige en voordelige oplossing. Met de inzet van een chauffeur is het onder andere mogelijk uw werk voor te bereiden en af te ronden terwijl u onderweg bent naar uw volgende afspraak. Voor particulieren kan een chauffeur de perfecte oplossing zijn wanneer u ‘s avonds een afspraak heeft en graag een borreltje extra drinkt. Zij brengen u veilig thuis in uw eigen auto, het scheelt erg veel tijd en het is veel voordeliger dan een taxi.
Bij Chauffeursdiensten Nederland maakt u eenvoudig en voor een zeer laag tarief kennis met een van onze privechauffeurs.

Welke eisen worden er aan de privechauffeurs gesteld?

Chauffeursdiensten Nederland werkt grotendeels met studentchauffeurs, maar ook met directiechauffeurs. Onze studentchauffeurs worden geselecteerd op basis van  rijvaardigheid, wegenkennis en verzorging. De studenten worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op rijvaardigheid. Hiervoor heeft Chauffeursdiensten Nederland het “drive smart” principe opgezet. Daarnaast instueert Chauffeursdiensten Nederland hoe de chauffeurs zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn voor onze klanten. Een opgeleide studentchauffeur weet hoe hij moet handelen in elke situatie.
Naast studentchauffeurs, hebben wij ook directiechauffeurs in dienst. Deze chauffeurs zijn gediplomeerd en beschikken minimaal over het CCV-D1 certificaat. Een directiechauffeur is zeer professioneel, ervaren en weet hoe te handelen in onverwachte situaties of noodsituaties. 

Voor welke ritten kunt u onze chauffeurs inzetten?

Op zoek naar een geschikte chauffeur? Onze chauffeurs rijden diverse soorten ritten voor onze cliënten, voornamelijk uit de zakenwereld en overheidsinstellingen. Maar natuurlijk zijn ze ook privé inzetbaar, denk aan luchthaven vervoer of aan een BOB-chauffeur. Met een studentchauffeur van Chauffeursdiensten Nederland hoeft u zich geen zorgen meer te maken over enorme parkeerkosten of een extra glaasje wijn. Een student chauffeur is ook inzetbaar als blessurechauffeur, hiermee kunt u wanneer u niet in staat bent om zelf te rijden wel altijd mobiel blijven en naar de desgewenste bestemming worden gereden.

Waarom een chauffeur?

 • Wanneer u zich laat rijden door een chauffeur, kunt u ongestoord doorwerken. U gebruikt hiermee uw kostbare tijd efficiënt,
 • Wanneer u graag een extra drankje nuttigt brengt een chauffeur u veilig en voordelig naar huis,
 • Het inhuren van een chauffeur is in veel gevallen erg voordelig,
 • Onze chauffeurs beschikken over kennis van het wegennet, hierdoor komt u ontspannen en op tijd aan bij uw afspraak,
 • Ervaring als chauffeur en het rijden in luxe auto’s,
 • Een chauffeur is inzetbaar voor retour – en enkele ritten. De chauffeur kan stand-by blijven op locatie of tussendoor naar huis gaan. Wellicht kan de chauffeur u in de tussentijd ergens anders mee helpen?

Onze studentchauffeurs studeren aan Hogescholen en Universiteiten, daardoor beschikken de chauffeurs over een OV-reisproduct. Dit zorgt er voor dat er geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, met name omdat de meeste studentchauffeurs over een weekabonnement beschikken. 

Voordelen prive chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland

Chauffeursdiensten Nederland beschikt over een landelijk dekkend netwerk van chauffeurs. Onze chauffeurs zijn flexibel en reizen vrijwel kosteloos naar elke begaanbare locatie in Nederland. Studenten kunnen veelal hun eigen tijd indelen en zijn daardoor op korte termijn inzetbaar. 

De studentchauffeurs voldoen aan onderstaande eisen;

 •  De chauffeurs moeten minimaal 19 jaar oud zijn en hebben minimaal 1 jaar hun rijbewijs
 •  Wij vragen van de chauffeurs een uitstekende kennis van het wegennet
 •  Representatief gekleed in kostuum
 •  Chauffeurs hebben uiteraard geen problemen met onregelmatige werktijden
 •  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 •  Studeren aan een hogeschool of universitaire instelling
 •  Beheersing van de juiste omgangsvormen en etiquette

Wat kost een privechauffeur?

Een chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland is de eerste keer, uitsluitend voor nieuwe klanten, in te huren tegen het introductietarief van €13,50 (excl. BTW) per uur. Wanneer u een volgende keer gebruik maakt van de dienst zal het €20,50 per uur (excl. BTW) kosten. Bij Chauffeursdiensten Nederland bent u standaard verzekerd tegen cascoschade. Voor avond- en weekendritten hanteren wij een minimum van 4 uur per rit. Lees meer over onze andere Diensten>>

Als u of uw organisatie samenwerkt met Chauffeursdiensten Nederland, krijgt u direct toegang tot een eigen account in onze online portal waar u een overzicht heeft van uw aanvragen. Ritten kunt u zelf invoeren in het systeem maar natuurlijk ook telefonisch of via de mail aanvragen. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u per e-mail of telefonisch contact opnemen met kantoor. Chauffeursdiensten Nederland is 24/7 bereikbaar op +31 (0) 88 242 8336 onze medewerkers staan u graag te woord.

Chauffeursdiensten Nederland. Professioneel maatwerk, perfecte service.