BLESSURE CHAUFFEUR

Blessure vervoer in uw eigen auto door een getrainde chauffeur, vaak vergoed door verzekeraars
Vrijblijvende offerte

Getrainde chauffeurs

Ruim 20 jaar ervaring

Incl. Gratis verzekering

Introductietarief

Een blessure chauffeur maakt u toch mobiel

Niet alleen botbreuken en blessures, maar ook mensen met hartklachten of epilepsie hebben goede redenen om een chauffeur te in te huren.
Een ervaren blessure chauffeur vervoert u in uw eigen auto naar elke gewenste bestemming. Doordat wij met veelal met getrainde studenten werken zijn de chauffeurs 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Onze studentenchauffeurs beschikken over een grote wegenkennis, hiermee weten zij de snelste en beste routes naar uw bestemming.

De chauffeur zal van en naar uw huis gebruik maken van het openbaar vervoer. Omdat wij met studenten werken die beschikken over een OV-studentenkaart, worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Mocht de rit in het weekend plaats vinden, zal dit vaak wel het geval zijn.

Hoe gaat dit traject te werk?

Een blessure chauffeur komt met het openbaar vervoer naar uw huis- of startadres en haalt u op het gewenste tijdstip op. De blessure chauffeur rijdt u in uw eigen auto veilig en comfortabel naar locatie. Wanneer u slecht ter been bent of ondersteuning nodig heeft, helpen onze blessure chauffeurs u graag. De chauffeur kan op u wachten op locatie of in de tussen uren wanneer er niet gereden wordt naar huis gaan. Wanneer de medewerker naar huis gaat worden de tussenuren niet doorberekend en die hoeft u, of uw verzekeraar, dus ook niet te betalen. Het is ook mogelijk er voor te kiezen om de chauffeur in deze tijd andere werkzaamheden te laten uitvoeren, zoals een boodschap doen of de auto te wassen. Nadat de chauffeur u thuis heeft afgezet zal hij vanaf daar weer het openbaar vervoer gebruiken om weer thuis te komen.

blessure chauffeur

Vraag nu online een offerte aan

De voordelen van een blessurechauffeur:

  • Blijf op voordelige wijze mobiel,
  • Word gereden in uw eigen auto,
  • 24/7 inzetbaar door heel Nederland en België,
  • De chauffeurs zijn getraind en hebben kennis van het wegennet,
  • Chauffeurs hebben minimaal 2 jaar het B-rijbewijs,
  • Wegens landelijke dekking altijd een chauffeur bij u in de buurt.

Kan ik de chauffeursdienst vergoed krijgen?

Omdat u door de inzet van een chauffeur weer kunt deelnemen aan het bedrijfsproces, geven tegenwoordig een groot aantal verzekeraars de service deels of zelfs geheel vergoed. Neem hiervoor contact op met uw verzekering of die van uw werkgever. Thuiszitters kosten werkgevers meer geld dan de inzet van een chauffeur. Een win-win situatie voor alle partijen!

Tarieven

De eerste rit met een van onze chauffeurs laten we u graag kennismaken met het introductietarief van €13,50 per uur. Wanneer u vaker gebruik maakt van de diensten gaat u €25,95 per uur betalen. Alle diensten bij Chauffeursdiensten Nederland zijn inclusief gratis verzekering. Wenst u een prijsindicatie op maat, dan kunt u een offerte aanvragen die wij graag voor u maken. Mocht u vragen hebben kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Reserveer een blessure chauffeur direct online of door contact op te nemen met Chauffeursdiensten Nederland +31 (0) 88 242 8336.

Neem direct contact met ons op

Meest gekozen diensten

Prive chauffeur

Privechauffeurs op afroep beschikbaar door heel NL.

Directiechauffeur

Gediplomeerde chauffeurs in bezit van CCV-D1 certificaat.

Studentchauffeur

Getrainde chauffeurs met een OV-studentenkaart.

Auto met chauffeur

Ideaal voor uw gasten en zeer geschikt als directievervoer.

Autotransport

Veilig uw auto van A naar B transporteren door heel NL.