Blessure chauffeur

Wanneer u een vervelende blessure hebt opgelopen en u kunt vanwege medische redenen niet meer zelf rijden, dan  is blessure chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland dé perfecte oplossing voor u!

Niet alleen botbreuken en blessures, maar ook mensen die hartklachten of epilepsie hebben kunnen redenen zijn om een chauffeur te nemen. Onze ervaren blessure chauffeur vervoert u in uw eigen auto  naar elke gewenste bestemming. Doordat wij met studenten werken zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Onze chauffeurs beschikken over een grote wegenkennis, hiermee weten zij de snelste en beste routes naar uw bestemming.

De chauffeur zal  van en naar uw huis het gebruik maken van het openbaar vervoer. Omdat wij met studenten werken die beschikken over een OV-week kaart, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Mocht de rit in het weekend plaats nemen, zullen er kosten in rekening gebracht.

Hoe gaat dit traject te werk?

Een blessure chauffeur komt met het openbaar vervoer naar uw adres en zal op gewenste tijdstip ophalen. De blessure chauffeur zal u met uw eigen auto veilig en comfortabel naar de gewenste adres vervoeren. U hoeft geen rekening meer te houden met het verkeer. Onze blessure chauffeurs nemen maar graag die lasten van uw schouders. U wordt zorgeloos naar huis gebracht. De chauffeur kan  in de tussen uren wanneer er niet gereden word naar huis gaan. Deze tussenuren worden niet meegerekend als rij uren en die hoeft dus ook niet te betalen. U kunt er uiteraard voor kiezen om de chauffeur in deze tijd andere werkzaamheden laten uitvoeren, zoals een boodschap doen of de auto wassen. Nadat de chauffeur u thuis heeft afgezet zal hij vanaf daar weer het openbaar vervoer gebruiken om weer thuis te komen.

Voordelen van een blessurechauffeur:

  • Altijd mobiel blijven
  • Met uw eigen auto worden vervoerd worden
  • 24/7 inzetbaar
  • De chauffeurs hebben een uitstekende kennis van wegenkennis
  • Chauffeurs hebben minimaal 1 jaar hun rijbewijs
  • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over files en andere verkeersirritaties

Kan ik de chauffeursdienst vergoed krijgen?

Doordat u door een chauffeur weer kunt deelnemen aan het bedrijfsproces, geven tegenwoordig een groot aantal van de verzekeraars de service deels of zelfs geheel vergoed, neem hiervoor contact op bij uw verzekering. Thuiszitters kosten werkgevers meer geld dan om een chauffeur in te zetten. Een win-win situatie voor  zowel u en uw werkgever!

 

Offerte

Ons standaard tarief is €20,50 per uur inclusief onze landelijke cascoschade verzekering. Wenst u echter een prijstabel op maat gemaakt, dan kunt u een offerte aanvragen die wij maar graag voor u maken. Wij zorgen ervoor dat de chauffeur op de juiste tijdstip en gewenste locatie voor u klaar staat. Mocht u vragen hebben kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Reserveer nu voor een blessure chauffeur door contact op te nemen met Chauffeursdiensten Nederland +31 (0) 88 242 8336.