BOB chauffeur / Thuisbreng chauffeur

Op zoek naar een BOB chauffeur? Maak nu voordelig kennis met onze chauffeurs
Reserveer onlineGratis offerte

Wanneer is de inzet van een BOB-chauffeur nodig?

U kent vast het benijdende gevoel om tijdens een lunch, borrel of diner geen alcohol te nuttigen omdat u nog moet rijden. Dat is Logisch, u wilt immers verantwoord in uw eigen auto naar huis kunnen rijden. Voor dit soort gelegenheden is er nu een oplossing. Chauffeursdiensten Nederland biedt u een chauffeur aan die u en uw eventuele gezelschap veilig naar huis zal rijden voor een zeer voordelig tarief door heel Nederland. 

Onze representatieve BOB chauffeurs rijden u zorgeloos in uw eigen auto op ieder tijdstip van de dag naar de juiste eindbestemming. Chauffeursdiensten Nederland regelt het voor u!

Wat zijn de voordelen van een thuisbreng chauffeur?

  • Bewust Onbeschonken Bestuurder die u veilig naar huis zal vervoeren,
  • Voordeliger dan een taxi en uw eigen auto gaat mee naar huis,
  • Op elk gewenst tijdstip beschikbaar,
  • Gegarandeerd een representatieve en goed getrainde chauffeur,
  • Geen zorgen meer over een glaasje te veel,
  • Landelijke dekking,
  • Door heel Nederland en België inzetbaar

Hoe kunt u een chauffeur reserveren?

Een BOB chauffeur komt met het openbaar vervoer naar bestemming en zal vanaf het afgesproken tijdstip op u wachten. De BOB-chauffeur zal u daarna met uw eigen auto veilig en comfortabel naar huis vervoeren. De BOB chauffeur zal vanaf de eindlocatie weer het OV of eigen vervoer gebruiken om thuis te komen. Onze BOB-chauffeurs nemen graag de lasten van uw schouders en u wordt zorgeloos naar huis gebracht. U kunt ook gasten meenemen in de auto, de thuisbreng chauffeur zal dan de adressen afrijden om iedereen thuis af te zetten.

Wat houdt een thuisbrengservice in?

Wanneer u voor meerdere gasten een chauffeur wilt reserveren kan Chauffeursdiensten Nederland u daar zeker bij helpen. Wij verzorgen jaarlijks voor meerdere organisaties een thuisbrengservice, bijvoorbeeld na een kerstdinerof na een bedrijfsuitje. Wij zullen de gehele planning op ons nemen en u hoeft nergens zorgen over te maken.

Wat is BOB en waar staat het voor?

De Rijksoverheid gebruikt de naam BOB in campagnes tegen rijden onder invloed van alcohol. BOB staat voor Bewust Onbeschonken Bestuurder. De persoon die geen alcohol drinkt en die nog deel gaat maken van het verkeer is de BOB. Diegene blijft nuchter en kan daardoor veilig deelnemen aan het verkeer. Het idee voor de campagne is van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV). Lees hier meer over BOB

Wat kost een BOB chauffeur?

Een BOB-chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland is in te huren tegen het tarief van €20,50 per uur (excl. BTW) kosten. Bij Chauffeursdiensten Nederland bent u standaard verzekerd tegen cascoschade. Voor de avond- en weekendritten hanteren wij een minimum van 4 uur per rit. Voor meer informatie over verwijzen we u graag naar de pagina verzekering.

Chauffeursdiensten Nederland is erg flexibel. Wij werken voornamelijk met studentchauffeurs die 24 uur per dag en 7 dagen in de week door heel Nederland beschikbaar zijn. Wij zorgen er voor dat de BOB-chauffeur op het gewenste tijdstip aanwezig zal zijn.

Lees meer over onze andere Diensten>>