Vacature studentchauffeur

Wat zijn de eisen voor de vacature studentchauffeur?

Chauffeursdiensten Nederland is voortdurend op zoek naar verantwoordelijke en representatieve studenten (m/v) die flexibel inzetbaar zijn als studentchauffeur. Daarnaast is het belangrijk dat je een HBO- of Universitaire opleiding volgt en je in het bezit bent van een OV-kaart en/of eigen auto. Onderstaand jouw profiel in hoofdlijnen:

  • Minimaal een jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
  • In het bezit van een representatief kostuum
  • Studerend aan universiteit of HBO
  • Uitstekende kennis hebben van het Nederlandse wegennet
  • In het bezit zijn van een OV-kaart en/of eigen auto
  • Onregelmatige werktijden en vroeg opstaan zijn geen probleem voor jou

Wat zijn de voordelen van een baan als studentenchauffeur?

Als studentenchauffeur werk je zelfstandig, rij je in mooie auto’s en heb je goede verdiensten. De ideale bijbaan: jij bepaalt wanneer je werkt, bouwt een ruime rijvaardigheid op, ontmoet interessante mensen en ontwikkelt nieuwe talenten. Eventuele reis- of wachttijd kun je gebruiken om te studeren of te ontspannen. Tel uit je winst!

Interesse om de vacature chauffeur in te vullen?

Kan jij je vinden in bovenstaande punten? Vul dan nu onderstaand formulier in. Na ontvangst bekijken wij of je aan alle eisen voldoet om kans te maken op een baan als student chauffeur bij Chauffeursdiensten Nederland. In het beste geval loop jij morgen met een nieuw contract de deur uit en kan je binnen enkele dagen nog aan de slag. We zijn voortdurend op zoek naar studenten door het gehele land dus solliciteer snel!

Studentchauffeur
Directiechauffeur