Autotransport

Auto transporteren? Maak nu kennis voor slechts €13,50 per uur incl. gratis verzekering

Let op: Dit tarief is niet van toepassing op BOB- en avondritten

Door heel Nederland

Getrainde chauffeurs

Gratis verzekering

Kosteloos annuleren

Laat voordelig uw auto transporteren door een getrainde chauffeur

Bent u op zoek naar autotransport? Onze medewerkers halen en brengen dagelijks vele auto’s door heel Nederland en België.
Met een landelijke dekking aan getrainde studentchauffeurs heeft Chauffeursdiensten Nederland dé perfecte oplossing. Mede dankzij een OV-studentenkaart, een flexibele instelling en een goede training zijn ze 24/7 inzetbaar. De chauffeurs kunnen op een dag meerdere auto’s transporteren, hierdoor bieden wij voor het transport van een voertuig een zeer scherp tarief, inclusief gratis verzekering aan.

De chauffeurs die uw auto vervoeren

Chauffeursdiensten Nederland werkt voornamelijk met studentchauffeurs. Een studentchauffeur wordt geselecteerd op basis van zijn rijvaardigheid, wegenkennis en verzorgdheid. De chauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Hiervoor is door Chauffeursdiensten Nederland het “drive smart” principe opgezet. Daarnaast hebben alle studentenchauffeurs grote kennis van het wegennet, hierdoor zullen zij altijd de snelste route naar uw bestemming weten te nemen. Chauffeursdiensten Nederland instrueert hoe de studentchauffeurs zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn. Een opgeleide studentchauffeur weet hoe hij moet handelen in elke situatie. Chauffeursdiensten Nederland levert alleen maar ervaren en representatieve chauffeurs aan, om uw autotransport zo soepel en veilig te laten verlopen.

autotransport

Vraag nu online een offerte aan

Autotransport tarieven en verzekering

Mede door de werkwijze, kunnen wij chauffeursdiensten voor een aantrekkelijk uurtarief aanbieden. U heeft de eerste keer al een chauffeur vanaf €13,50 per uur (excl. BTW). Dit geldt voor alle voertuigen waar met een B rijbewijs in gereden mag worden. Bij alle chauffeursdiensten die u bij ons afneemt, ook autotransport, levert Chauffeursdiensten Nederland een gratis aanvullende verzekering. Voor meer informatie over de verzekering tijdens het autotransport, verwijzen we u graag naar de informatiepagina.
Verantwoord en veilig transport regelt u eenvoudig en snel via de website van Chauffeursdiensten Nederland.

Planningssysteem

Als uw organisatie samenwerkt met Chauffeursdiensten Nederland krijgt u direct toegang tot de online portal, waar u een overzicht ziet van voltooide ritten en die nog gereden moeten worden. Autotransport kunt u telefonisch, via de mail of via de portal aanvragen. We proberen het zo makkelijk mogelijk voor u te maken, het is nu ook mogelijk mogelijk om via de SMS een transport aan te vragen. Aan u de keus waar u een voorkeur voor heeft. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Chauffeursdiensten Nederland is bereikbaar op:
+31 (0) 88 242 8336, wij zijn 24/7 bereikbaar en wij staan u graag te woord.

Neem direct contact met ons op

Meest gekozen diensten

Prive chauffeur

Privechauffeurs op afroep beschikbaar door heel NL.

Directiechauffeur

Gediplomeerde chauffeurs in bezit van CCV-D1 certificaat.

Studentchauffeur

Getrainde chauffeurs met een OV-studentenkaart.

Auto met chauffeur

Ideaal voor uw gasten en zeer geschikt als directievervoer.

Autotransport

Veilig uw auto van A naar B transporteren door heel NL.