Over ons

Sinds 1997 de leverancier van diverse chauffeursdiensten op maat door heel Nederland
Vrijblijvende offerte

Ons verhaal

Chauffeursdiensten Nederland is opgericht in januari 1997 en daarmee een handelsnaam van Mobiliteitsdiensten Nederland B.V., de expert op het gebied mobiliteitsoplossingen.
Chauffeursdiensten Nederland verzorgt onder andere regulier privé chauffeurswerk door getrainde studenten en gecertificeerde directiechauffeurs, maar ook projecten als valetparking, autotransport (hiking) en groepsvervoer. 

Het team van Chauffeursdiensten Nederland bestaat zowel uit interne als externe planners en coördinatoren die zich 7 dagen in de week bezig houden met het leveren van diverse chauffeursdiensten op maat. Mede door een landelijk dekkend netwerk van zo’n 750 chauffeurs in heel Nederland, kunnen wij onze klanten; garantie, een professionele service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. 

Team Chauffeursdiensten Nederland

Het klantenbestand bestaat uit een duizendtal gerenommeerde cliënten, zowel uit het bedrijfsleven, de overheidssector als particulieren en groeit gestaag. Chauffeursdiensten Nederland onderscheidt zich van landelijk opererende concurrenten door de betrouwbare, persoonlijke werkwijze en de zeer scherpe tarieven. Wij bieden nog écht professioneel maatwerk met een focus op service en comfort.

Maximale klantvriendelijkheid.

Klantvriendelijkheid gaat bij ons verder dan alleen het aannemen en regelen van een chauffeursrit. Binnen Chauffeursdiensten Nederland vinden er op regelmatige basis evaluatiegesprekken plaats met onze chauffeurs, planners en administrateurs. Daarnaast evalueert Chauffeursdiensten Nederland de relatie met haar klanten en wordt er na elke dienst om feedback gevraagd. Door met alle factoren in het dienstverleningsproces te overleggen kan een optimale klantvriendelijkheid worden gerealiseerd.

Betrouwbaarheid.

Wanneer klanten een aanvraag doen kunnen zij er zeker van zijn dat onze medewerkers er alles aan doen om een snelle, efficiente en voordelige service aan te bieden. Aanvragen tot minimaal 24 uur voor aanvang van de rit krijgen  dan ook altijd garantie op een geschikte chauffeur. 
Alle chauffeurs van Chauffeursdiensten Nederland melden zich standaard een kwartier voor de ophaaltijd bij de klant om zodoende altijd op tijd te zijn.

Flexibiliteit.

Chauffeursdiensten Nederland is mede door haar bereikbaarheid erg flexibel, de planning is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Via 088-2428336 krijgt u snel één van onze medewerkers aan de lijn. Daarnaast is het altijd mogelijk uw aanvraag tot 3 uur voor aanvang kosteloos te annuleren.
Voornamelijk werken wij met getrainde studentchauffeurs en gecertificeerde directiechauffeurs. Studenten delen hun eigen tijd in en hebben net als een directiechauffeur, passie voor autorijden.

Klantbeloftes

Voordelige tarieven

Graag laten we u kennismaken met het laagste tarief in Nederland. Door de inzet van getrainde studenten als chauffeurs blijft het tarief altijd laag.

24/7 Bereikbaar

Onze medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt ons bellen of mailen indien u vragen heeft.

+31 (0) 88 242 8336

Gratis verzekering

Wij hebben voor al onze klanten een gratis aanvullende verzekering voor iedere rit. U kunt hierdoor zorgeloos vervoert worden.

Betrouwbaar

Wanneer het gaat om vertrouwen, is een goede samenwerking erg belangrijk. Wij werken hier voorturend aan, doormiddel van gemaakte afspraken na te komen.

Heldere communicatie

Wij streven naar een perfecte afstemming van veel onderdelen. Wij doen dit doormiddel van een overzichtelijke portal en een persoonlijke inlog, waarbij er een duidelijke interactie is tussen klanten, chauffeurs en het planningsteam.

Prijs / kwaliteit

Wij streven naar de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, doordat wij een vrij laag uurtarief aanbieden in combinatie van goed getrainde chauffeurs.

Zij gingen u voor

logo abn amro
logo kluwer
logo eneco
logo aegon
logo ing
logo sara lee