Chauffeursdiensten Nederland

Sinds 1997 de leverancier van diverse chauffeursdiensten op maat door heel Nederland
Reserveer onlineGratis offerte

Onze klantbeloftes

Voordelige tarieven

Wij bieden voordelige en transparante tarieven. Door het gebruiken van uw eigen auto en studenten als chauffeurs kan het tarief laag worden gehouden.

24/7 Bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt over bellen, mailen of SMS’en.

+31 (0) 88 242 8336

Gratis verzekering

Wij hebben voor al onze klanten een gratis aanvullende verzekering voor iedere rit. U kunt hierdoor zorgeloos vervoert worden.

Betrouwbaar

Wanneer het gaat om vertrouwen, is een goede samenwerking erg belangrijk. Wij werken hier voorturend aan, doormiddel van gemaakte afspraken na te komen.

Heldere communicatie

Wij streven naar een perfecte afstemming van veel onderdelen. Wij doen dit doormiddel van een overzichtelijke portal en een persoonlijke inlog, waarbij er een duidelijke interactie is tussen klanten, chauffeurs en het planningsteam.

Prijs / kwaliteit

Wij streven naar de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, doordat wij een vrij laag uurtarief aanbieden in combinatie van goed getrainde chauffeurs.

Ons verhaal


Chauffeursdiensten Nederland
is opgericht op 1 januari 1997. Chauffeursdiensten Nederland is de handelsnaam van Mobiliteitsdiensten Nederland B.V. Wij verzorgen regulier privéchauffeurswerk en projecten als valetparking, maar ook lease-, huur- en poolautovervoer oftewel hiking.

Chauffeursdiensten Nederland beschikt over zowel interne als externe planners voor hiking en privéchauffeuren, coördinatoren voor het privéchauffeuren, en een landelijk dekkend netwerk van zo’n 750 chauffeurs in de regio’s Amsterdam-Alkmaar, Breda-Eindhoven, Groningen- Enschede, Nijmegen-Maastricht, Rotterdam-Middelburg en Utrecht-Amersfoort.

Ons klantenbestand bestaat uit een duizendtal gerenommeerde cliënten, zowel uit het bedrijfsleven als de overheidssector, en groeit gestaag. Wij onderscheiden ons van landelijk opererende concurrenten door onze vriendelijke, persoonlijke werkwijze en onze scherpe tarieven. Wij bieden nog écht professioneel maatwerk en perfecte service.

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid.

Wanneer u een aanvraag doet, dan bent u er zeker van dat wij alles op alles zetten om zo snel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Wij garanderen een chauffeur wanneer u minimaal 24 uur van tevoren een aanvraag doet. Onze chauffeurs melden zich standaard een kwartier voor de ophaaltijd bij de klant om zodoende altijd op tijd te zijn.

Wij hechten veel waarde aan flexibiliteit.

Flexibel is Chauffeursdiensten Nederland door onze bereikbaarheid. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Via 088-2428336 krijgt u snel één van onze medewerkers aan de lijn. Wij werken met voornamelijk studentchauffeurs. Een student kan zijn eigen tijd indelen en is niet te beroerd om vroeg op te staan of laat ergens te eindigen.

Wij hechten veel waarde aan maximale klantvriendelijkheid.

Klantvriendelijkheid gaat bij ons verder dan alleen het aannemen en regelen van een chauffeursrit. Binnen Chauffeursdiensten Nederland vinden er op regelmatige basis evaluatiegesprekken plaats met onze chauffeurs, planners en administrateurs. Daarnaast evalueert Chauffeursdiensten Nederland de relatie met haar klanten. Door met alle actoren in het dienstverleningsproces te overleggen kan een optimale klantvriendelijkheid worden gerealiseerd.

Onze klanten