CCV-D1 Diploma

CCV-D Gecertificeerde chauffeurs staan garant voor veilig, discreet en comfortabel vervoer
Vrijblijvende offerte

Landelijke dekking

Gecertificeerde chauffeurs

Veilig en discreet

Kosteloos annuleren

Directiechauffeur voordelig te reserveren door heel Nederland

Bent u op zoek naar een directiechauffeur? Bij Chauffeursdiensten Nederland kunt u kiezen voor een directiechauffeur die voldoet aan uw wensen en eisen. Of het nu eenmalig is voor een belangrijke vergadering of dat u op regelmatige of op vaste basis gebruik wilt maken van een directiechauffeur, wij kunnen u verder helpen. Daarnaast zijn al onze directiechauffeurs zijn CCV D1 gecertificeerd.

De chauffeur is ook getraind om in noodsituaties snel en professioneel te kunnen handelen. Dit kan onder andere belangrijk zijn wanneer u veel behoefte heeft aan veiligheid op het gebied van gezondheid. Al onze directiechauffeurs zijn naast het CCV-D1 diplima ook minimaal in het bezit van een EHBO-certificaat. Mocht u slechter ter been zijn of een andere fysieke beperking hebben, ondersteunt de chauffeur u natuurlijk graag waar nodig.

Wat is een CCV-D1 Certificaat?

Het CCV-D1 is het certificaat voor directiechauffeurs. Om dit certificaat te behalen hebben onze directiechauffeurs een training van in totaal 80 uren afgelegd. Hiervan bestaat 40 uur uit theorie en 40 uur uit praktijkuren. De  training is vooral gericht op de rijvaardigheid van de chauffeur. Onder andere het verkeersinzicht wordt verbeterd om een nog veiligere, vlotte en comfortabeler rijstijl eigen te maken. Aan anticiperen, de kijktechniek en beheersing van het voertuig wordt aandacht besteed. Communicatieve aspecten worden ook behandeld denk hierbij aan de beroepshouding en sociale vaardigheden van de chauffeur. Een intensieve praktijkweek wordt afgesloten met het rijexamen. Een CCV-D1 certificaat is 5 jaar geldig. Binnen 6 maanden na de start van de opleiding dient zowel de theorie als praktijk examen behaald te worden. In welke volgorde deze behaalt worden maakt hierbij niet uit.

Directiechauffeur

Vraag nu online een offerte aan

Wie maakt er gebruik van een directiechauffeur??

Een directiechauffeur met een CCV-D1 wordt niet alleen ingezet voor directeuren. U kunt daarbij ook denken aan advocaten, accountants, CFO’s, COO’s of leden uit één van de raden uit een organisatie.

Contact

Voor een directiechauffeur wordt een uurtarief van €36,30 (excl. BTW) gerekend. Dit tarief is inclusief onze standaard aanvullende verzekering en zonder voertuig. Voor een prijsindicatie op maat vraagt u nu eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie over het inhuren van een directie chauffeur kunt u contact opnemen met ons kantoor. U kunt ons bereiken op het
nummer: +31 (0) 88-242 8336 of mail ons op info@chauffeursdiensten.nl.
 

Chauffeursdiensten Nederland is bijzonder voordelig en u kunt nu tegen een uitzonderlijk laag tarief laten kennismaken met een getrainde studentchauffeur. Lees meer over de tarieven van Chauffeursdiensten Nederland.

Neem direct contact met ons op

Waarom kiezen voor Chauffeursdiensten Nederland?

Wanneer u geintresseerd bent in de diensten van een directie chauffeur, kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met een van de account managers. Op basis van de aanvraag kan er worden gekeken of het wellicht handig is af te spreken of dat u een voorstel per mail wordt toegestuurd. Afhankelijk van al uw wensen en eisen, zal er door Chauffeursdiensten Nederland een geschikte kandidaat worden voorgesteld. 

Meest gekozen diensten

Prive chauffeur

Privechauffeurs op afroep beschikbaar door heel NL.

Directiechauffeur

Gediplomeerde chauffeurs in bezit van CCV-D1 certificaat.

Studentchauffeur

Getrainde chauffeurs met een OV-studentenkaart.

Auto met chauffeur

Ideaal voor uw gasten en zeer geschikt als directievervoer.

Autotransport

Veilig uw auto van A naar B transporteren door heel NL.