Auto met chauffeur

 

Een auto met chauffeur is ideaal als u tijdelijk niet over uw eigen auto beschikt.  Chauffeursdiensten Nederland biedt de beste oplossing door in één van onze  auto’s met chauffeur te reizen. Er zijn veel situatie die kunnen voorkomen waarin het is ideaal is om een auto met privéchauffeur tot beschikking te hebben. Chauffeursdiensten Nederland voorziet uw behoeften niet alleen om voor u een chauffeur te regelen, maar ook door een luxe auto naar keuze aan te bieden.

Chauffeursdiensten Nederland levert met grote regelmaat ritten door heel Nederland en België. Ook bij grotere evenementen bieden onze chauffeurs de perfecte oplossing voor u. Wij werken met studentchauffeurs  die erg flexibel zijn. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week een chauffeur inzetten  die u op elk gewenste tijdstip kunt aanvragen. Bij Chauffeursdiensten Nederland heeft u keuze uit verschillende auto’s, waaronder ook zeer luxe zoals Rolls Royce en Maybach. Geen vraag is onmogelijk voor ons, wij garanderen u zeer goede kwaliteit en maatwerk. Doordat wij onze chauffeurs intern opleiden weten zij hoe zij zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn. Een goed opgeleide chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland weet hoe hij moet handelen in elke situatie.

 

Voordelen van een auto met chauffeur

  • Uw kostbare  tijd efficiënt gebruiken
  • Gegarandeerd een representatieve en goed getrainde chauffeur
  • Geen verkeersirritaties meer

Tijdsbesparing

Door een privéchauffeur in te zetten kunt uw kostbare tijd  efficiënter gebruiken. Door onze privéchauffeur heeft de mogelijkheid om tijdens uw reis verder te werken.

Comfort

Als u bij  Chauffeursdiensten Nederland een privéchauffeur reserveert kunt u ervoor kiezen of een chauffeur met of zonder auto wilt. In het geval dat u een chauffeur inhuurt zonder auto wordt u vervoerd in uw eigen auto.  Als u een chauffeur met auto wilt heeft u een uitgebreide keuze uit ons wagenpark. Van Mercedes-Benz E-klasse tot Rolls Royce, dit zijn auto’s die uw reis zo comfortabel mogelijk zullen maken.

Veiligheid

U kunt ook een auto met chauffeur reserveren voor gezondheids- of veiligheidsredenen. Onze privéchauffeur begeleidt u bij het in-en uitstappen indien u slecht ter been bent of begeleidt wenst te worden. De chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en op de juiste locatie arriveert.  Tijdens uw afwezigheid kunt u de chauffeur inzetten voor kleine klusjes zoals uw auto wassen of een klein boodschapje doen.