StudentChauffeur Utrecht

Laat u veilig en voordelig rijden vanuit de regio Utrecht, Maarssen, Houten, Nieuwegein, IJsselstein
Vrijblijvende offerte

Getrainde chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Incl. Gratis verzekering

Betaal achteraf

Studentchauffeurs in Utrecht e.o.

Utrecht is een drukke stad. Dit is goed te merken aan de hoeveelheid auto’s op de wegen in en rondom Utrecht. Bovendien is het vinden van een parkeerplek vaak lastig. Chauffeursdiensten Nederland kan hier een oplossing voor bieden. Al ruim dertien jaar is Chauffeursdiensten Utrecht de specialist op het gebied van vervoersdiensten. Wij kunnen u met elk vervoersvraagstuk helpen. Moet u vanuit Utrecht reizen naar een willekeurige bestemming binnen Nederland of België? Laat u dan rijden door één van onze bekwaamde studentenchauffeurs. De studentchauffeur zal u vanuit de omgeving Utrecht ophalen en naar de door u gekozen bestemming brengen. Dit zal uw rit naar uw werk of afspraak positief veranderen. U kunt onbezorgd in de auto stappen en u hoeft niet na te denken over de weg of eventuele parkeerobstakels. Tevens kunt u onderweg doorwerken, iets waar u anders geen tijd voor zou hebben gehad. U komt ontspannen op uw locatie aan. Er is geen bruikbare tijd verspilt.

Goede service voor een gunstige prijs, dat is onze werkwijze. We bieden u een welkomstaanbieding van €13,50 per uur. Voor dat bedrag krijgt u een chauffeur die voldoet aan uw wensen. Onze dienstverlening staat 24 uur per dag voor u klaar, ook tijdens de weekenden. De chauffeurs zijn hoogopgeleide studenten. Alle studentchauffeurs zijn representatief en communicatief sterk. We hebben een uitgebreid netwerk van studenten door heel Nederland. Wij kunnen altijd een snel ter plaatse zijn, zowel in Utrecht als in de omringende bestemmingen, zoals Driebergen, Maarssen, Houten, Nieuwegein, IJsselstein en Zeist. Bent u benieuwd wat Chauffeursdiensten Nederland voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op voor al uw vragen over de dienstverlening.

Vraag nu online een offerte aan

Voordelen studentchauffeur Utrecht

  • Welkomstaanbieding voor €13,50 per uur (minimale afname 3 uur)
  • Inclusief gratis verzekering
  • Reistijd wordt effectieve werktijd
  • Reis comfortabel en goedkoop naar uw bestemming
  • Door heel Nederland en België inzetbaar
Oude gracht Utrecht - Studentchauffeur Utrecht

Zij gingen u voor

Logo ABN AMRO
Logo Kluwer
Logo Eneco
Logo Aegon
Logo SaraLee
Logo ING

Wat zijn de tarieven voor een studentchauffeur?

Maakt u voor het eerst gebruik van een chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland? Voor nieuwe klanten bieden we een speciaal introductietarief van €13,50 (exclusief BTW) per uur. Let op: het introductietarief is niet van toepassing op BOB- of avondritten. Daarna wordt het tarief voor onze diensten €23,60 (exclusief BTW) per uur. Kijk voor meer informatie op de tarieven pagina. Over de verzekering hoeft u zich niet druk te maken, deze zit standaard bij de prijs inbegrepen.

Als u klant wordt bij Chauffeursdiensten Nederland, krijgt u toegang tot een eigen account. In de online portal ziet u een overzicht van uw aanvragen en kunt u een aanvraag doen voor nieuwe ritten. Uiteraard kunt u nieuwe ritten ook telefonisch of per mail aanvragen. Voor meer informatie raden we u aan contact op te nemen met het kantoor. Chauffeursdiensten Nederland is 24/7 bereikbaar op +31 (0) 88 242 8336. We staan u graag te woord.

Reiskosten
Alle studentchauffeurs studeren aan hogescholen en universiteiten. De studenten hebben een OV-reisproduct, waardoor er geen kosten worden gemaakt voor het reizen naar locatie. Dit zorgt ervoor dat er meestal geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zullen er wellicht vaker reiskosten in rekening worden gebracht, aangezien de meeste studentchauffeurs over een weekabonnement bezitten.

Meest gekozen diensten

Prive chauffeur

Privechauffeurs op afroep beschikbaar door heel NL.

Directiechauffeur

Gediplomeerde chauffeurs in bezit van CCV-D1 certificaat.

Studentchauffeur

Getrainde chauffeurs met een OV-studentenkaart.

Auto met chauffeur

Ideaal voor uw gasten en zeer geschikt als directievervoer.

Autotransport

Veilig uw auto van A naar B transporteren door heel NL.