Studentchauffeur

Studentchauffeur inhuren?

Heeft u meerdere afspraken op een dag of heeft u sociale gelegenheden, zoals een receptie of een diner? Bij Chauffeursdiensten Nederland bent u bij het juiste adres. Met onze studentchauffeurs diensten kunt uw kostbare tijd efficiënt gebruiken om door te werken zonder dat u zich druk hoeft te maken over files of het parkeren van uw auto. Na werktijd zorgt studentchauffeur ervoor dat u veilig,  ontspannen en op tijd aankomt op uw bestemming. Chauffeursdiensten Nederland heeft maar liefst 751 studentchauffeurs verdeeld over grote steden zoals, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Nijmegen. Wij selecteren altijd een chauffeur bij u in de buurt hierdoor is dit voor u het voordeligst. Wat wij ook bieden is een landelijke dekking door heel Nederland en Vlaanderen, hierdoor kunt u zorgeloos de weg op met uw studentchauffeur.

Chauffeursdiensten Nederland werkt overwegend met studentchauffeurs. Een studentchauffeur wordt geselecteerd op basis van zijn rijvaardigheid, wegenkennis en verzorging. De studentchauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Hiervoor is door Chauffeursdiensten Nederland het “drive smart” principe ontwikkeld. Daarnaast hebben alle studentenchauffeurs een grote wegenkennis, hierdoor kiezen zij altijd de snelste route naar uw bestemming. Chauffeursdiensten Nederland instrueert hoe de studentchauffeurs zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn. Een opgeleide studentchauffeur weet hoe hij moet handelen in elke situatie.

Onze studentchauffeurs rijden verschillende soorten klanten, voornamelijk uit de zakenwereld, overheidsinstellingen en particulieren. U kunt een studentchauffeur ook voor privéomstandigheden gebruiken, denk aan onze luchthaven vervoer of aan een BOB-chauffeur. Met een studentchauffeur van chauffeursdiensten Nederland hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een extra glaasje wijn. Uw studentchauffeur zorgt ervoor dat u veilig thuis komt. Studentchauffeur zijn ook inzetbaar als blessurechauffeur, hiermee kunt u wanneer u lichamelijk niet instaat bent om te rijden wel altijd mobiel blijven en naar de desgewenste bestemming worden vervoerd.

 

Waarom studentchauffeurs?

 • Doordat u zich laat rijden door een studentchauffeur van Chauffeursdiensten Nederland, kunt u  ongestoord doorwerken. U gebruikt hiermee uw kostbare tijd efficiënt.
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over files en verkeersirritaties.
 • Onze studentchauffeurs beschikken over een grote wegennet kennis en zullen de snelste route gebruiken. U komt ontspannen en stipt op tijd aan.
 • De studentchauffeur zet u voor de deur af, zodat u zo snel mogelijk bij uw afspraak bent.
 • Onze studentchauffeur haalt u op van uw afspraak en zal u op de volgende desgewenste bestemming afzetten. Mocht u dat willen blijft de studentchauffeur op besproken plaats op u wachten.

Al onze studentchauffeurs studeren aan Hogescholen en Universiteiten, daardoor beschikken studentchauffeurs over een geldige studenten week-OV. Er zullen over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Bij weekendritten zal dit wellicht vaker voorkomen, doordat de meeste studentchauffeurs een weekabonnement hebben. Zij studeren  allen aan een hogeschool of universitaire instelling waardoor zij een week-OV kaart beschikken.  

 

Voordelen van een Chauffeursdiensten Nederland

Chauffeursdiensten Nederland beschikt over een landelijk dekkend netwerk van chauffeurs. Onze chauffeurs zijn flexibel en beschikken over een OV-kaart. Hierdoor kan een student vrijwel kosteloos op elke begaanbare locatie in Nederland geraken. Een studentchauffeur kan zijn eigen tijd indelen en is daardoor op korte termijn inzetbaar. Een studentchauffeur is tijdens het wachten ook inzetbaar voor kleine klusjes zoals de autowassen of een boodschapje doen. Die kleine klusjes zijn voor u een last en die willen de studentchauffeurs graag van u afnemen. Het is bovendien ook mogelijk om de terugreis vervoerd te worden door de studentchauffeur. Uw chauffeur wacht in dit geval op de plaats van bestemming om u op latere tijdstip terug te brengen.

 

De studentchauffeurs voldoen aan ten minste deze onderstaande kwalificaties

 •      De chauffeurs moeten minimaal 19 jaar oud zijn en hebben minimaal 1 jaar hun rijbewijs
 •      Wij vragen van de chauffeurs een uitstekende kennis van het wegennet
 •      Representatief gekleed in kostuum
 •      De chauffeurs moeten uiteraard geen probleem met onregelmatige werktijden
 •      Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 •      Studeren aan een hogeschool of universitaire instelling
 •      Beheersing van de juiste omgangsvormen en etiquette

Planningsysteem

Als u of uw organisatie samenwerkt met Chauffeursdiensten Nederland, krijgt u direct toegang tot onze portal waar u een overzicht ziet van gereden ritten en die nog gereden moeten worden. Ritten kunt u telefonisch, met een SMS,  via de mail of  via onze portal aanvragen. We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Het is aan u de keus waar u een voorkeur voor heeft. Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Chauffeursdiensten Nederland is bereikbaar op +31 (0) 88 242 8336 wij zijn 24/7 bereikbaar en wij staan u graag te woord.

 

Chauffeursdiensten Nederland. Professioneel maatwerk, perfecte service.