Directiechauffeur

Een gekwalificeerde chauffeur

Wat is een directiechauffeur?

In plaats van een privéchauffeur kunt u zich ook laten rijden door een directiechauffeur. Aan deze chauffeur worden dezelfde hoge eisen gesteld als een studentchauffeur, alleen heeft deze chauffeur een erkend chauffeursdiploma.

Al onze directiechauffeurs zijn representatief gekleed  en zijn klantvriendelijk. Een directiechauffeur is een getrainde dienstverlener, die op ontspannen en veilige wijze u vervoert naar uw bestemming. Het is niet alleen een efficiënte manier van reizen maar ook nog eens zeer gemakkelijk en snel. U wordt op de gewenste locatie opgehaald en precies op tijd bij uw afspraak afgezet. Uw directiechauffeur wacht tot de afspraak is afgelopen om u te vervoeren naar de volgende bestemming. Tijdens het wachten kan hij op verzoek een kleine boodschap doen, uw auto schoonmaken of andere kleine klusjes.

De directiechauffeur is getraind om in levensbedreigende situaties te handelen, dit is erg belangrijk wanneer u veel behoefte heeft aan veiligheid op het gebied van gezondheid en veiligheid. Al onze directiechauffeurs zijn in het bezit van een EHBO-certificaat. Mocht u slechter ter been zijn of een andere fysieke beperking hebben, ondersteunt de directiechauffeurs u graag bij het in-en uitstappen. Onze directiechauffeur beschikken over specifieke vaardigheden, bijvoorbeeld als het gaat om de rijvaardigheid, de houding en de serviceverlening. Met het certificaat directiechauffeur CCV-D1 en CCV-D2  laten de chauffeurs zien dat ze beschikken over deze vaardigheden. Het certificaat is niet wettelijk verplicht, maar wij willen dat al onze chauffeurs minimaal over 1 diploma beschikt. Alle directiechauffeurs van Chauffeursdiensten Nederland hebben een opleiding afgerond.  Hierdoor garanderen wij dat u ten allen tijden verzekerd bent van een professionele chauffeur voor uw dagelijkse vervoer.

Waarom u moet kiezen voor Chauffeursdiensten Nederland?

Om een directiechauffeur aan te vragen komt een accountmanager van Chauffeursdiensten Nederland persoonlijk bij u langs. Samen kunt u kijken welke wensen en eisen stelt. Er zal vervolgens door Chauffeursdiensten Nederland een lijst met geschikte kandidaten gemaakt worden. Wanneer u hieruit een chauffeur heeft uitgekozen zal hij met een proeftijd beginnen met chaufferen.

Een directiechauffeur biedt vele verschillende voordelen

  •  Wij vragen van de chauffeurs een uitstekende kennis van het wegennet
  •  Representatief gekleed in kostuum
  •  De chauffeurs hebben uiteraard geen probleem met onregelmatige werktijden en staan altijd paraat. Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar
  •  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Tijdens uw afspraak kan de chauffeur een klein klusje voor u verrichten, zoals een kleine boodschap doen.
  • Betrouwbaarheid en veiligheid zijn vanzelfsprekend

Voor een directiechauffeur wordt een uurtarief van €30,50 (excl. BTW) gerekend. Dit tarief is inclusief onze verzekering en zonder voertuig. Voor meer informatie over het inhuren van een directiechauffeur, kunt u met ons kantoor contact opnemen. U kunt ons bereiken op het nummer: +31 (0) 88 242 8336 of mail ons op info@chauffeursdiensten.nl. lees hier meer over de tarieven.