BOB chauffeur

Wanneer is een BOB chauffeur nodig?

U kent vast het benijdende gevoel om tijdens een lunch, borrel of diner geen alcohol te nuttigen omdat u nog moet rijden. Logisch, u wilt immers verantwoord in uw eigen auto na afloop naar huis kunnen rijden. Voor dit soort gelegenheden is er nu een oplossing. Chauffeursdiensten Nederland biedt u een chauffeur aan die u en uw eventuele gezelschap veilig naar huis te rijden. Onze representatieve BOB chauffeurs rijden u veilig en zorgeloos in uw eigen auto op ieder tijdstip van de dag naar de juiste bestemming. Chauffeursdiensten Nederland regelt het voor u!

Wat zijn de voordelen van een BOB chauffeur?

  • Bewust Onbeschonken Bestuurder die u veilig naar huis zal vervoeren
  • Op elke gewenste tijdstip beschikbaar
  • Gegarandeerd een representatieve en goed getrainde chauffeur
  • Geen zorgen meer over een glaasje te veel
  • Landelijke dekking op een cascoschade
  • Door heel Nederland en België inzetbaar

Hoe kun je een BOB chauffeur bestellen?

Een BOB chauffeur komt met het openbaar vervoer naar uw evenement en zal op gewenste tijdstip op u wachten. De BOB-chauffeur zal u daarna met uw eigen auto veilig en comfortabel naar huis vervoeren. De BOB chauffeur zal vanaf daar weer het openbaar vervoer gebruiken om thuis te komen. U hoeft geen rekening meer te houden met het verkeer. Onze BOB-chauffeurs nemen  graag die lasten van uw schouders en u wordt zorgeloos naar huis gebracht. U kunt ook gasten meenemen in de auto. Onze BOB chauffeur zal dan de adressen afrijden om zo iedereen veilig thuis af te zetten.

Meerdere personen

U kunt ook  gasten meenemen in de auto. Onze BOB chauffeur zal dan de adressen afrijden om zo iedereen veilig thuis af te zetten. Ook wanneer u voor meerdere gasten een chauffeur beschikbaar wilt bestellen kan Chauffeursdiensten Nederland u daarbij helpen. Wij verzorgen jaarlijks voor meerdere organisaties een thuisbrengservice, bijvoorbeeld na een kerstdinerof na een bedrijfsuitje. Wij zullen de gehele planning op ons nemen en u hoeft nergens zorgen over te maken.

Wat is BOB en waar staat het voor?

De Rijksoverheid gebruikt de naam BOB in campagnes tegen rijden onder invloed van alcohol. BOB staat voor Bewust Onbeschonken Bestuurder. De persoon die geen alcohol drinkt en die nog deel gaat maken van het verkeer is de BOB. Diegene blijft nuchter en kan daardoor veilig deelnemen aan het verkeer. Het idee voor de campagne is van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV). lees hier meer verder over BOB>>

Hoe kun je een BOB-chauffeur reserveren?

Chauffeursdiensten Nederland is heel erg flexibel. Wij werken voornamelijk met studentchauffeurs die 24 uur per dag en 7 dagen in de week door heel Nederland beschikbaar zijn. Wij zorgen er voor dat de BOB-chauffeur op de gewenste tijdstip aanwezig zal zijn. Een BOB-chauffeur van Chauffeursdiensten Nederland is in te huren vanaf €19,75 per uur (excl. BTW). Bij Chauffeursdiensten Nederland bent u standaard verzekerd tegen cascoschade. Voor de avond- en weekendritten hanteren wij een minimum van 4 uur per rit. Lees meer over onze andere Diensten>>